Vedete din Romania

#anda calugareanu #ioana tufaru #pensie

Ce pensie are Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Calugareanu. „Nu poti sa traiesti”

 

Ioana Tufaru, in varsta de 47 de ani, fiica regretatei artiste Anda Calugareanu, a facut recent publica situatia sa financiara dificila.

Ioana Tufaru a dezvaluit ca pensia pe care o primeste lunar de la stat abia ii acopera cheltuielile cu chiria la apartamentul din cartierul Militar din Bucuresti, unde s-a mutat recent dupa ce a fost evacuata din garsoniera primita de la Gigi Becali.

Tufaru a locuit timp de aproape noua ani in garsoniera oferita de Gigi Becali, insa a fost nevoita sa se mute din cauza evacuarii. In prezent, se plange ca situatia financiara a familiei sale este precara, mai ales ca sotul sau, Ionut Mardare, se confrunta cu probleme de sanatate care necesita un tratament costisitor.

„Sotul meu are probleme groaznice cu inima si cu plamanii, are niste fibrilatii foarte nasoale. Ia tratament, trebuie sa il ia toata viata, ca nu are incotro. Costa si tratamentul, dar ne chinuim si asa”, a spus Ioana Tufaru, in emisiunea lui Mihai Ghita.

Ionut Mardare si Ioana Tufaru se confrunta cu o situatie financiara dificila, avand fiecare o pensie infima de 1281 de lei. Pentru a face fata cheltuielilor lunare, inclusiv chiriei apartamentului in care locuiesc, Ionut Mardare lucreaza si ca agent de paza.

„Nu poți să trăiești în România cu banii ăștia, mai ales dacă ai și un copil. Numai chiria costă toată pensia mea, adică 1200 lei. Salariul soțului e minim pe economie”, a mai spus Ioana Tufaru.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare